2 Aralık 2011 Cuma

Yılbaşı hediyen Kidycity’den!

Aile kavramını tüm yönleriyle ele alan, zengin içeriğiyle takipçilerine çocuk bakımından modaya, hamilelikten astrolojiye kadar her konuda bilgi veren Hürriyet Aile, Kidycity ile eğlenceli bir işbirliği başlattı. Hürriyet Aile’nin ‘Yılbaşı hediyen Kidycity’den!’ adlı anneleri bilgilendirici yarışmasına katılanlar arasından her gün bir kişi, çocukları için hediye kazanıyor. Üstelik, o gün oylamaya sunulan ve Facebook’ta en çok beğenilen ürün, ertesi gün Hürriyet Aile’nin yarışmasının ödülü oluyor.


Kadın erkek ilişkilerinden alışverişe, gebelikten bebek ve çocuk bakımına, sağlıktan hamilelikte beslenmeye kadar geniş yelpazedeki konu başlıkları ile ailelerin vazgeçilmez portalı haline gelen http://www.hurriyetaile.com/, yeni işbirlikleriyle takipçilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Anne, bebek ve çocuklar için her şeyi bir araya getiren Kidycity ile işbirliğine giden Hürriyet Aile, eğlenceli bir kampanyayı hayata geçirdi.


30 Aralık’a kadar devam edecek ‘Yılbaşı hediyen Kidycity’den!’ kampanyasında Hürriyet Aile takipçileri her gün yeni bir hediye kazanma şansı yakalıyor. Ödüller arasında bebek arabaları, tulumlar, mama sandalyeleri, salıncaklar gibi birçok farklı seçenek bulunuyor. Her gün bir soru soruluyor. www.hurriyetaile.com/kidycityyilbasi adresindeki bebek bakımı veya çocuk gelişimi hakkındaki soruyu doğru yanıtlayanlar arasından 50. kişi, Kidycity’den günün ödülünü kazanıyor. Katılımcılar, aynı sayfada ertesi günün hediye seçeneklerini de görebiliyor, o gün oylamaya sunulan ve Facebook’ta en çok beğenilen ürün, ertesi günkü yarışmanın hediyesi oluyor.

Çocuğu için en güzel hediyeyi kazanmak isteyenler, www.hurriyetaile.com/kidycityyilbasi adresinde buluşuyor