16 Temmuz 2012 Pazartesi

BU YAZ Kİ TATİLİMİZ: ELA QUALİTY RESORT DOĞRU SEÇİM!!!








Bu yaz tatil seçimi yaparken , Altuğ ile rahat edebileceğimiz hem yemekler hem de mekan olarak çocuk dostu bir yer olmasına dikkat ettik. Eskiden gittiğimiz bir tatil köyü birinci sıradaydı. Yemek -,içmek konusunda hiç düşünmeden gidebiliriz diyorduk. Havuzlarda Altuğ paşaya uygundu. Daha sonra bir arkadaşlarımız Ela Quality'e rezervasyon yaptırınca, bizde oteli araştırdık.



Hem olumlu yazılar okudum. Özellikle sitesinde çocuk ile ilgili kocaman bir yer olunca , mini clubune 0-12 yaşı kabul ettiğini görünce hemen karar verdik.Arkadaşlarımız bizden 2 gün önce gidecekleri yiyecek-içecek içinde onlardan bilgi alacaktık.

fotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPG

Nitekim tatil zamanı gelince, Altuğ ile rahat bir uçak yolculuğu ve transferle oteldeydik. Karşılama çok hoştu. Arkadaşlarımız zaten 2 günde oteli tamamen öğrendikleri için , hemen hazırlanan odamıza kocaman bir kalabalıkla gittik. Bizim kalabalığımız, odamızı düzenleyenleri sıkıştırmış olmamız bile çalışan arkadaşların yüzündeki gülümsemeyi azaltmadı.






fotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPG

Öğle yemeği saatine yakındı. Deniz ve havuz taraflarını  keşfe çıktık. Havlularımızı nereden alırız?,mini clup nerede ? bunları kontrol ettikten sonra, yemeğe geçtik. yemekler 5 yıldızlı bir tatil köyü olduğundan çok güzeldi. Çocuklara özel yemeklerin olması, micro dalga ve blenderların olduğu bir köşe olması, meyveli yoğurdun bol bol olması ilk izlenimde çok hoşuma gitti..

fotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPG


fotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPG





Yemekten sonra deniz tarafına geçtik. İlk gün Altuğ bizle kumsalda vakit geçirdi. Arkadaşlarımızın çocukları ortada yoklardı. Biraz büyük oldukları için mini clupte olmalarının normal olduğunu düşündüm. Akşam biz yemek yedikten sonra eşim Altuğ ve çocuklar mini clube gitti.5 dakika sonra Altan tek başına yanımıza gelince, ben telaşlandım. Altuğ tek başına mini clupte:)) Ben dayanamayıp, 2 dakika sonra Altuğ ne yapıyor diye bakmaya gittiğimde bir ablanın Altuğ'unun elinden tutmuş, kayaklardan beraber kaydığını, koştuğunda da tam arkasında sanki benmişim gibi dolaştığını görünce içim rahatladı ve çok şaşırdım. İnanılır gibi değil:)) Altuğ arkadaşımızın çocuklarıyla mini clupte 21:00-23:00 arasında tek başına durdu. Bizde rahat rahat kahvemizi içtik. 23:00 de abla yanımıza Altuğ'u getirdi. 





fotoğraf.JPG


fotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPG


fotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPG


fotoğraf.JPGfotoğraf.JPGfotoğraf.JPG


fotoğraf.JPGfotoğraf.JPG



Ertesi gün sabahın hep 06:30 da kalkan Altuğ paşa 10:00 da uyandı. Bütün tatil boyunca bu böyle oldu. Bu durma biraz bozulmadım değil, benleyken de erken kalksaydı diye düşündüm:)) Ne garip değil mi?
Sonraki günlerde 10:30 da kahvaltı yapıp, Altuğ paşayı mini clube ( Altuğ Okul diyordu) bıraktık. 12:00 de ben okula gidip, içerideki çocuk büfesinden Altuğ kendi seçtiklerinden oluşan tabağını yedirmeye çalıştım. O kendi kendine öğle yemeğini yedi. Tabii ki her zaman olduğu gibi azıcık ama yedi.
13:00 civarı Altuğ'u da alıp beraber biz öğle yemeğine gittik. Altuğ tüm tatil boyunca 14:00-15:30 arasında pusetinde öğle uykusunda uyudu. Öğle yemeğine restuırantta değil, diğer yerlerde olduğumuzda bile ana resturantta ya da mini clupte çalışan arkadaşlara rica ediyordum,Altuğ'a uykusunda yedirdiğim mamayı hazırlatıyordum. Bu arada Altuğ 15:30 a kadar uyurken rahat bir öğle yemeği yedik, ardından da kahve keyfimizi yaptık.Altuğ uyanınca , arkadaşlarının yanına okula getirdik, Altuğ'u 18:00 kadar orada takıldı. Sonra kum ve deniz keyfi.. Ardından da gece rutinimiz başladı.
Anlayacağınız 7 gece 8 gün tatil boyunca Altuğ, Altan ve ben güzel bir tatil geçirdik. Bunda mini clubun katkısı çok büyük. Minicik değil, kocaman bir yer. Abi ve ablalar süperler. Ayrılacağımız gün her birirne tekrar tekrar sarıldı,Altuğ. Bizim için anaokulu öncesi prova oldu resmen.
Mini clupteki arkadaşlarının yanı sıra resturantakiler, odamızı her gün temizleyen Ayşe Deniz hanım çok kibar ve güler yüzlüydü. Bu arada Tatille ilgili attığım twitlerim üzerine tanıştığımız Ela Quality'nin e-ticaret sorumlusu Bahar hanım da çok kibardı.
Eğer çocuğunuz ya da çocuklarınız varsa Belek tarafında bir yere gitmek isterseniz tercihinizi Ela Quality Resort'ten yana kullanın. Kesinlikle çok memnun kalacaksınız.