23 Ekim 2012 Salı

20 EKİM'DE YAPTIĞIMIZ BEBEKEŞYA DESTEKLİ DOĞUM SONRASI BEBEK EĞİTİMİNDEN GÖRÜNTÜLER











20 Ekim cumartesi günü Bebekeşya ile birlikte düzenlediğimiz Doğum Sonrası bebek eğitimim çok güzel geçti. Bu sene yaptığım tüm eğitimlerime anne adayları eşleriyle katılıyor. Artık babalara da çok ilgili. Bunu görmek çok güzel:))

Bu eğitimde sadece bebek konuştuk. Nasıl bakacağımızı, nelere dikkat etmeliyiz, ağlarsa ne yapmalı, nasıl bir düzen oluşturmalıyız? Bu soruların cevapları üzerine konuştuk.
Sizde hamileyseniz bu eğitimlerim her ayın 3. cumartesi günü olacak.
ertugrul.esra@gmail.com e-mail atabilir detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sevgiler, herkese:)))

www.findirim.com YENİ BİR ALIŞ-VERİŞ SİTESİ:))


Tasarım ürünlerin satıldığı yeni bir site keşfettim facebook içinde, siz de inceleyin derim. Uygulamanın adı FiNDİRİM


Facebook'ta Findirim'li ürünler dönemi başladı!

FiNDİRİMTürkiye'nin ilk facebook alışveriş uygulaması; bir tarzı olanlar, tasarımı ve değişikliği sevenler için her şey...
Not: Bu özel alışveriş kulübü, bloğuma ve blog okurlarıma özel bir indirim çeki şansı sunuyor. Bu linkten  giriş yaparak üye olursanız hesabınıza, 10TL'lik bir hediye çeki geliyor. Ama mutlaka verdiğim linkten üye olmalısınız.
Kullanırken arkadaşlarınızla birlikte alışverişe çıkmış gibi hissedeceğiniz Findirim uygulamasında dilediğinizde ne aldığınızı, neyi beğendiğinizi, neyi istediğinizi sosyal medya ortamında arkadaşlarınızla paylaşabilecek seçimlerinizi ve aldıklarınızı onların beğenisine sunabileceksiniz. 
Ev dekorasyonutekstilküçük ev aletleri ve aksesuar gibi tasarım ürünlerine odaklanan ürün yelpazesiyle adı çok duyulmamış ancak kaliteli ürünlere yer veren Findirim, bu şekilde fiyatlarını da belli bir oranın altında tutuyor ve sizlere tasarımı, kaliteyi ve farklılığı ucuza alma imkânı sunuyor.
Online alışverişin güvenilirliğinden korkanlar için de bir dünya markası Facebook'un güvenli altyapısını kullanmasıyla alışverişi tamamen güvenilir hale getiren bu alışveriş uygulaması ile alışverişin tadını çıkarın! """

HEDİYEM vAR:))))))))ANNELİĞİN ÖTESİNDE KİTABI İSTEYEN VAR MI?




Uzun zamandır beklediğim ''Anneliğin Ötesinde'' artık kitapçılarda.
Sevgili Alternatif anne kurucusu Gülüş'ün yazdığı bir kitap. Tamamen annelikle ilgili hemen hemen tüm ekolleri kendince anlattığı ve benim her kelimesine katıldığım bir kitap.
İlk günden elime geçti ve bir soluk da okudum. Okurken kendimle yüzleştiğim şeyler olduğunu gördüm. Herkes çocuğunu en iyi şekilde büyütmek ister. Fiziksel olarak bunu başarmaya çalışsak da sosyal, psikolojik anlamda neler yapıyoruz?Bazı ekoller bu konular hakkında neler düşünüyor?Gülüş bu konu hakkında ne düşünüyor?Bunların hepsinin cevabını bulabiliyorsunuz.
Çok akıcı yazılmış ve bir sürü örnekle de konu birbirine bağlanmış. Aklınızda hiç soru işareti bırakmayacak, çok güzel bir kitap. kalemine sağlık Gülüş'cüm:))
Bu kitap hakkında daha detaylı bir yazı da mutlaka yazacağım.
Benim çok beğendiğim ve bir soluk da okuduğum bu kitabı beni takip eden anne veya anne adaylarından bir kişiye hediye etmeye karar verdim..
Bunun için Alternatif anne sitesine üye olun, bu yazının altına da yorum bırakmanız yeterli.. Bayram sonrasına kadar süre var. Yani 01 Kasım 'da çekilişin sonucunu sizlerle paylaşacağım..
Hadi anneler:)))