6 Aralık 2013 Cuma

20 ARALIK DA İSTANBUL FLORENCE NİGHİTNGALE HASTANESİ İKİNCİ TÜP BEBEK TOPLANTISINA GELMEK İSTER MİSİNİZ?







Geçen ay ilkini yaptığımız Tüp bebek Anne Destek toplantısının ikincisi  20 Aralık da olacak. 20 aralık da saat 11:00-12:30 arasında olacak toplantımıza Tüp bebek tedavisi olmuş, negatif denemeleri olan ve tüp bebek ile bebek sahibi olan tüm anne ve anne adaylarını bekliyoruz.
Bu toplantı yapmaktaki amaç, anne ve anne adaylarının birbiriyle dertleşmesi, isterlerse de ücretsiz tıbbi danışmanlık almaları.

Bazen sürekli medikal tedavi sürecindeyken, tedavi gördüğünüz mekanı ve çalışanları sosyal ortam da görmek, dertleşmek, mutlulukları ve üzüntüleri paylaşmak çok rahatlatıcı olabilir.Birbirimizden biz çalışanlar olarak da çok şey öğrenebiliyoruz.



Ben geçen toplantıya kadar, tüp bebek tedavi süreci sonrasında düşük olacaksa hiç gebelik olmasın diye düşünürdüm. Fakat geçen toplantımıza katılan ve 4. denemesinde gebe kalıp, 14 haftalık bebeğini kaybetmiş konuğumuz o 14 hafta boyunca yaşadıklarını iyi ki yaşadığını söyledi. Evet sonunda üzülmüş ama hamile olmayı hissetmiş. Bu duyguya değerdi, dedi. o nedenel o günden sonra hastalarımıza bu sözü artık söylemiyorum.
Bu toplantılar -bence- bizim için de farkındalık yaratıyor.
Sizde bizle deneyiminizi paylaşmak, bu tedavi sürecinde yaşadıklarınızı konuşmak , tedavi hakkında, tüp bebek hakkında gelişmeleri öğrenmek isterseniz sizleri bekliyoruz!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder